Sveiki, Jūs patekote į specializuotą sporto prekių parduotuvę 4sport.lt

4sport.lt

Maisto papildai

Maisto papildai, proteinas, vitaminai vyrams ir moterims, papildai lieknėjimui, sanariams ir kiti maisto papildai internetu.

Prekės nuo 25 iki 36 iš303

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka
  1. De-Nuts Family pack
    De-Nuts Family pack
    4 vienetai De –Nuts įvairių skonių batonėliai su medum ir su pistacijom ir saulėgrąžom, anakardžių ir migdolų riešutais, migdolų riešutais ir spanguolėm bei kokosu - tai natūralus energijos, vitaminų ir mineralų šaltinis. De-Nuts sudėtyje nėra konservantų ir sočiųjų riebalų rūgščių. Tai sveikas užkandis bet kuriuo paros metu.

    Kaina 2,03 €

    Nėra sandėlyje

  2. Vitargo + Electrolyte 70g/2000g
    Vitargo + Electrolyte 70g/2000g
    Vitargo® - tai patentuota unikali angliavandenių formulė, specialiai kurta elitiniams atletams, kuri ypač efektyviai papildo raumens energijos (glikogeno) atsargas. Vitargo® yra žymiai sunkesni angliavandeniai nei esantys eiliniuose sporto gėrimuose ir jų molekulinė struktūra primena glikogeno. Kuo sunkesni angliavandeniai tuo greičiau jie nueina iki žarnyno, kur jų energija yra absorbuojama į kraują. Vitargo® buvo kliniškai išbandyta Stokholmo institute ir palyginta su kitais sporto angliavandenių gėrimais. Rezultatai parodė, kad Vitargo® lyginant su kitais gėrimais buvo net 70% greitesnis papildant glikogeno atsargas ir 80% greičiau patenka į žarnyną. Vitargo+Electrolyte yra praturtintas mineralais: natriu, kaliu, kalciu ir magniu.

    Kaina nuo 2,03 €

    Nėra sandėlyje

  3. Shleha
    Shleha
    Tai puikus produktas, skirtas organizmo energetiniam potencialui, koncentracijai, didinti. Pagamintas remiantis rytų medicinos bei ajurvedos receptais. Efektas pasiekiamas dėka 10 sinergetiškai veikiančių medžiagų komplekso.

    Kaina 2,17 €

    Nėra sandėlyje

  4. Vitargo Carboloader 75g/2000g
    Vitargo Carboloader 75g/2000g
    Vitargo® - tai patentuota unikali angliavandenių formulė, specialiai kurta elitiniams atletams, kuri ypač efektyviai papildo raumens energijos (glikogeno) atsargas. Vitargo® yra žymiai sunkesni angliavandeniai nei esantys eiliniuose sporto gėrimuose ir jų molekulinė struktūra primena glikogeno. Kuo sunkesni angliavandeniai tuo greičiau jie nueina iki žarnyno, kur jų energija yra absorbuojama į kraują. Vitargo® buvo kliniškai išbandyta Stokholmo institute ir palyginta su kitais sporto angliavandenių gėrimais. Rezultatai parodė, kad Vitargo® lyginant su kitais gėrimais buvo net 70% greitesnis papildant glikogeno atsargas ir 80% greičiau patenka į žarnyną.

    Kaina nuo 2,20 €

    Nėra sandėlyje

  5. Nutrend Salt Caps 20 kaps/120 kaps.
    Nutrend Salt Caps 20 kaps/120 kaps.
    Salt Caps – tai specialus magnio, B grupės vitaminų ir karnozino junginys, skirtas normalios raumenų veiklos palaikymui ilgai trunkančios fizinės veiklos (treniruočių) metu.

    Kaina nuo 2,32 €

    Nėra sandėlyje

  6. Vitargo Gainers Gold 75 g/2000 g
    Vitargo Gainers Gold 75 g/2000 g
    Vitargo® Gainers Gold - tai patobulinta baltymų formulė skirta maksimaliam raumens augimui ir atsistatymui! Sujungus aukščiausios klasės baltymus ir Vitargo® gautas nuostabus mišinys, skirtas greitam atsistatymui, apsaugai nuo infekcijų ir raumens augimo stimuliavimui. Išrūgų baltymų koncentratas, pieno baltymų izoliatas ir glutamino peptidai reikalingi raumens augimui, o alfa-laktalbuminas skirtas apsaugai nuo infekcijų.

    Kaina nuo 2,32 €

    Nėra sandėlyje

  7. Vitargo Gel apelsininis/citrininis/kolos
    Vitargo Gel apelsininis/citrininis/kolos
    Vitargo Gel - tai vitargo angliavandeniai želė formoje. Šioje naujoje formulėje yra kelių rūšių angliavandenių šaltiniai, kurie užtikrina, kad jūsų raumenys gautų greitos energijos. Vitargo Gel yra puikus papildymas prie Vitargo sportinių gėrimų. Situacijose, kai jūs negalite gerti Vitargo gėrimų, ši švelnaus ir gero skonio želė bus puikus jų pakaitalas, suteikiantis jums reikalingos energijos. Energijos stimuliavimui kartu su angliavandeniais pakelyje dar yra ir 50 mg kofeino.

    Kaina nuo 2,32 €

    Nėra sandėlyje

  8. Compress Brutus
    Compress Brutus
    Compress Brutus - tai naujas unikalus Nutrend COMPRESS EXPAND linijos produktas, kuris maksimaliai stimuliuoja jūsų organizmą ir tuo pačiu apsaugo jūsų raumenis nuo nykimo. Būtent todėl jis ypatingai rekomenduojamas intensyviai sportuojantiems atletams.

    Compress Brutus - tai pirmas toks energijos stimuliantas, kurio sudėtyje yra L-tirozinas miltelių formoje, kuris ne tik padidina stimuliavimo efektą, bet ir apsaugo raumenų masę nuo nykimo (duoda anti-katabolinį efektą). L-tirozino milteliai yra uždaryti specialioje apsaugoje. Tokio sprendimo pagalba jūs galite išmaišyti šią aminorūgštį prieš pat vartojimą, kas užtikrina maksimalų pasisavinimą ir raumenų apsaugą

    Kaina 2,61 €

    Nėra sandėlyje

  9. Plaktuvė Scitec
    Plaktuvė Scitec
    700 ml plaktuvė su Scitec Nutrition logotipu.
    Galima rinktis iš dviejų spalvų:
    Mėlyną;
    Bespalvė (permatoma);

    Kaina 3,48 €

    Nėra sandėlyje

  10. Plaktuvė Biotech
    Plaktuvė Biotech
    Plaktuvė su Biotech USA logotipu.

    Kaina 3,48 €

    Nėra sandėlyje

  11. Sportinė gertuvė
    Sportinė gertuvė
    500 ml, 750 ml ir 1000 ml sportinės gertuvės su NUTREND logotipu.

    Kaina 3,48 €

    Nėra sandėlyje

  12. Plaktuvė Nutrend
    Plaktuvė Nutrend
    700 ml plaktuvė su NUTREND logotipu.

    Kaina 3,48 €

    Nėra sandėlyje

Prekės nuo 25 iki 36 iš303

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka