Sveiki, Jūs patekote į specializuotą sporto prekių parduotuvę 4sport.lt

4sport.lt

Maisto papildai

Maisto papildai, proteinas, vitaminai vyrams ir moterims, papildai lieknėjimui, sanariams ir kiti maisto papildai internetu.

Prekės nuo 25 iki 36 iš37

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka
  1. Thermo Drine Liquid
    Thermo Drine Liquid
    Energetinis koncentratas su vitaminais, kofeinu, taurinu, žaliųjų arbatžolių ekstraktais ir lipotropinėmis medžiagomis. Buteliuke 500ml. Tutti-frutti skonio.

    Kaina 13,32 €

    Nėra sandėlyje

  2. Turbo Snack
    Turbo Snack
    Greita energijos forma, kuri gali būti reikalinga finalinėje ištvermės varžybų fazėje. Turi unikalų angliavandenių kompleksą (Optimal Carbocomplex), kas leidžia paskutinėje varžybų fazėje gauti maksimalų energijos kiekį, padidinti koncentraciją bei ištvermę, veikia tuojau pat, tuo skiriasi nuo kitų prieš varžybas geriamų produktų. Praturtintas tokiomis energetinėmis medžiagomis kaip kofeinas, taurinas, chromas bei vitaminais.

    Kaina 13,90 €

    Nėra sandėlyje

  3. Caffein Pyrin
    Caffein Pyrin
    Caffeinpyrin - tai sinergetinis kofeino, gluosnio žievės ekstrakto ir vitamino C junginys maksimaliai organizmo stimuliacijai.

    Kaina 14,19 €

    Nėra sandėlyje

  4. Isotec apelsininis/citrininis
    Isotec apelsininis/citrininis
    Įvairių sporto šakų intensyvios treniruotės greitai išeikvoja energijos atsargas ir organizmas netenka daug skysčių. Prakaituojant netenkama skysčių, o tai smarkiai sumažina treniruotės efektyvumą. Todėl būtina intensyviai treniruojantis sureguliuoti skysčių balansą bei kitus mikroelementus, kurie prarandami su prakaitu.
    Todėl reikalingas tam tikros sudėties medžiagos, padedančios kuo efektyviau išspręsti šią problemą. Vartojant įvairius gėrimus (ne izotoninius) pasekmė – skrandžio perkrova ir lėtesnis angliavandenių bei skysčių pasisavinimas. Isotec produktas yra izotoninis, todėl jis greitai ir gerai pasisavinamas.

    Kaina nuo 14,48 €

    Nėra sandėlyje

  5. Guarapol Plus
    Guarapol Plus
    Gerina atmintį, padeda įveikti nuovargį ir stresą, skatina libido, stimuliuoja ir tonizuoja (poveikis tesiasi visos dienos metu), gerina budrumą ir proto šviesumą, didina ištvermę ir tonizuoja širdies, kepenų veiklą, reguliuoja gliukozės kiekį kraujyje, didiną bendrą organizmo energetinį potencialą ląstelių lygyje. Visiškai natūralus, todėl puikiai pasisavinamas.

    Kaina 14,48 €

    Nėra sandėlyje

  6. Maca Pur
    Maca Pur
    Puikios kokybės energetinis papildas. Pakuotėje 60 kapsuli.

    Kaina 19,11 €

    Nėra sandėlyje

  7. Animal Pak 15 pak/44 pak.
    Animal Pak 15 pak/44 pak.
    Jau nuo 1983 metų Animal Pak padeda geriausiems pasaulio kultūristams, bėgikams, krepšininkams ir kitiems atletams siekti geresnių rezultatų, aprūpindamas jų organizmą pagrindinėmis maistinėmis medžiagomis, kurių jiems reikia ir kurių jie net nežinojo, kad apskritai gali reikėti! Per 25 metus Animal Pak tapo geriausiai parduodamu treniruočių pakeliu pasaulyje. Animal Pak vienintelis tos rūšies produktas, taip ilgai išsilaikęs geriausiai parduodamų produktų sąraše per visą maisto papildų istoriją.

    Kaina nuo 19,98 €

    Nėra sandėlyje

  8. Sprint Energy Gel
    Sprint Energy Gel
    Sprint Energy Gel greitai pasisavinamas angliavandenių gelis su didele energijos koncentracija. Pakuotėje 24 pakeliai po 30ml. Ananasų skonio.

    Kaina 33,31 €

    Nėra sandėlyje

  9. Red Devil
    Red Devil
    Red Devil tai maisto papildas padedantis jums įgyti geresnę sportinę formą, išsiugdyti plieninę ištvermę, užsiauginti daugiau sausos raumenų masės bei būti, kaip niekad energingam.

    Kaina 34,18 €

    Nėra sandėlyje

  10. Vitargo Pure
    Vitargo Pure
    Vitargo Pure - tai natūralūs Vitargo® angliavandeniai be jokių priedų ir be skonių.

    Vitargo® - tai patentuota unikali angliavandenių formulė, specialiai kurta elitiniams atletams, kuri ypač efektyviai papildo raumens energijos (glikogeno) atsargas. Vitargo® yra žymiai sunkesni angliavandeniai nei esantys eiliniuose sporto gėrimuose ir jų molekulinė struktūra primena glikogeno. Kuo sunkesni angliavandeniai tuo greičiau jie nueina iki žarnyno, kur jų energija yra absorbuojama į kraują. Vitargo® buvo kliniškai išbandyta Stokholmo institute ir palyginta su kitais sporto angliavandenių gėrimais. Rezultatai parodė, kad Vitargo® lyginant su kitais gėrimais buvo net 70% greitesnis papildant glikogeno atsargas ir 80% greičiau patenka į žarnyną.

    Kaina 36,20 €

    Nėra sandėlyje

  11. LPG
    LPG
    LPG yra skysta gryna guarana. Kartais, didžiulė energijos dozė, sukurta su LPG, gali būti milžiniškos reikšmės. Pakuotėje 20 ampulių po 22 ml.

    Kaina 37,65 €

    Nėra sandėlyje

  12. Vitargo + Creatine apelsininis
    Vitargo + Creatine apelsininis
    Glikogenas ir kreatinas yra du skirtingi raumens energijos šaltiniai. Glikogeno atsargos naudojamos ilgai trunkančio fizinio darbo metu. Kreatino atsargos naudojamos kai raumenims reikia ypač greitos, sprogstamos energijos trumpam laiko tarpui pvz. sprinto metu ar jėgos treniruotėse.

    Klinikinės studijos parodė, kad kreatino vartojimas kartu su angliavandenių gėrimu padeda didesniam kreatino kiekiui patekti į raumenis. Remiantis šiais tyrimais kompanija pristato patį efektyviausią kreatino ir angliavandenių mišinį. Naudojant Vitargo®+Creatine jūsų raumenys galės dirbti sunkiau ir ilgiau. Jūs patys pajusite skirtumą!

    Kaina 43,44 €

    Nėra sandėlyje

Prekės nuo 25 iki 36 iš37

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka