Sveiki, Jūs patekote į specializuotą sporto prekių parduotuvę 4sport.lt

4sport.lt

Maisto papildai

Maisto papildai, proteinas, vitaminai vyrams ir moterims, papildai lieknėjimui, sanariams ir kiti maisto papildai internetu.

Prekės nuo 13 iki 15 iš15

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka
  1. Myo Max Professional cinamono-vanilinis/šokolado-kokosinis/braškinis
    Myo Max Professional cinamono-vanilinis/šokolado-kokosinis/braškinis
    MyoMax® Professional sudėtyje yra 40 gramų aukščiausios kokybės šalto perdirbimo ultrafiltruoto išrūgų proteino koncentrato ir mikrofiltravimu išdenatūruotų išrūgų proteino izoliatų (CFM® WPI). Taip pat papildomai įdėta 9 gramai aminorūgščių. Todėl viena porcija iš viso turi 49 gramus baltymų ir aminorūgščių, kurie aprūpina azotu žmogaus raumenis.

    MyoMax® Professional viena porcija turi daugiau kaip 12 gramų išsišakojusių aminorūgščių (BCAA: leucino, izoleucino ir valino). Tai pačios pirmosios aminorūgštys, kurios sunaudojamos organizmo intensyviai besitreniruojant. Be to, jų sudėtyje esantis aminogenas turi enzimų formulę, kuri padidina aminorūgščių absorbavimo tempus bei efektyvumą, greitina medžiagų apykaitą bei baltymų pasisavinimą.


    Kaina nuo 43,15 €

    Nėra sandėlyje

  2. Jumbo 2860 g/4400 g/8800 g
    Jumbo 2860 g/4400 g/8800 g
    JUMBO reiškia DIDELIS! JUMBO reiškia STIPRUS! Visi ieško stebuklingos tabletės ir ignoruoja esminį faktą, kad nėra nieko galingesnio nei pastovus reikalingų kalorijų vartojimas teisingu santykiu.

    Kaina nuo 46,05 €

    Nėra sandėlyje

  3. Myo Max 4540 g vanilinis/šokoladinis/avietinis
    Myo Max 4540 g vanilinis/šokoladinis/avietinis
    MyoMax® sudėtyje yra 40 gramų aukščiausios kokybės šalto perdirbimo ultrafiltruoto išrūgų proteino koncentrato ir mikrofiltravimu išdenatūruotų išrūgų proteino izoliatų (CFM® WPI). Taip pat papildomai įdėta 9 gramai aminorūgščių. Todėl viena porcija iš viso turi 49 gramus baltymų ir aminorūgščių, kurie aprūpina azotu žmogaus raumenis.

    MyoMax® viena porcija turi daugiau kaip 12 gramų išsišakojusių aminorūgščių (BCAA: leucino, izoleucino ir valino). Tai pačios pirmosios aminorūgštys, kurios sunaudojamos organizmo intensyviai besitreniruojant. Be to, jų sudėtyje esantis aminogenas turi enzimų formulę, kuri padidina aminorūgščių absorbavimo tempus bei efektyvumą, greitina medžiagų apykaitą bei baltymų pasisavinimą.

    Kaina nuo 109,77 €

    Nėra sandėlyje

Prekės nuo 13 iki 15 iš15

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka