Sveiki, Jūs patekote į specializuotą sporto prekių parduotuvę 4sport.lt

4sport.lt

Maisto papildai

Maisto papildai, proteinas, vitaminai vyrams ir moterims, papildai lieknėjimui, sanariams ir kiti maisto papildai internetu.

Prekės nuo 37 iki 38 iš38

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka
  1. Amino Tech
    Amino Tech
    AMINO TECH – tai sporto biochemijos ir farmakologijos mokslo minties viršūnė. Šis kompleksas – tai pilniausias spektras amino rūgščių, išgaunamų iš 5 skirtingų šaltinių: hidrolizės būdu pagaminto laktalbumino (išrūgų), sojos baltymo izoliato, išrūgų baltymo koncentrato, kalcio fosfato (pieno baltymo ), bei jų veikimą sinergetiškai potencijuojančių maistinių medžiagų (užtikrinančių efektyvesnį veikimą). Kokia naudą iš to gausite jūs? O tai, jog tokia, lėtai išsiskiriančių į kraują amino rūgščių kompozicija, aprūpins visas jūsų organizmo sistemas reikalingu amino rūgščių kiekiu visos paros laiku, jūs nejusite tipiško baltymų „bado“ nei naudojant greitai pasisavinamas amino rūgštis (kurios užtikrina anabolinį šuolį, bet negali jo palaikyti ilgesnį laiką). Unikali technologija (Unisyc) ir moksliškai sukurta kompozicija užtikrina būtent tokį šio komplekso veikimą.


    Kaina 46,89 €

    Nėra sandėlyje

  2. NOX3
    NOX3
    Kas yra NOX3? NOX3 yra naujo tipo papildas, kuris yra idealus visiems kultūristams, sunkumų kilnotojams ir atletams, kurie nori padidinti savo galimybes. NOX3 tai atlieką padėdamas palaikyti azoto oksido lygį raumenyse. Azoto oksidas yra molekulė, kuri sąlygoja vasodilataciją (kraujagyslių atsipalaidavimą). Atsipalaidavus kraujagyslėms jos praplatėja, leisdamos didesniam kraujo kiekiui patekti į raumenis. Kartu su didesniu kraujo kiekiu į raumenis patenka daugiau deguonies ir maistingųjų medžiagų. Taigi, raumenys taip greitai nepavargsta: jie atsigauna daug greičiau, ir jie auga daug greičiau. Plius, raumenims gaunant daugiau deguonies ir kraujo, atletai jaučia stipresnį savo raumenų "pumpavimą".

    Kaina 48,37 €

    Nėra sandėlyje

Prekės nuo 37 iki 38 iš38

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka