Sveiki, Jūs patekote į specializuotą sporto prekių parduotuvę 4sport.lt

4sport.lt

Maisto papildai

Maisto papildai, proteinas, vitaminai vyrams ir moterims, papildai lieknėjimui, sanariams ir kiti maisto papildai internetu.

Prekės nuo 13 iki 24 iš35

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka
  1. Creatim
    Creatim
    Kreatinas yra puikus nekaloringas maisto papildas teigiamai veikiantis raumenų ląstelės augimą, ATF atsistatymą, jėgos ir raumenų augimą. TriKreatino Malatas yra trys kreatino molekulės chemiškai sujungtos su obuolių rūgšties viena molekule, tuo sudarydamas naują kreatino junginį.

    Obuolių rūgštis yra Krebs ciklo vidutinė grandis kuri padeda tiekti energiją organizmui. Su obuolių rūgštimi „viduje“, šis naujas kreatino kompleksas pajėgus dar geriau didinti ATF reakciją, dėka to didėja raumenų jėga ir masė.


    Kaina 14,48 €

    Nėra sandėlyje

  2. Amino 5600
    Amino 5600
    Amino 5600 - tai visas spektras esminių ir svarbiausių aminorūgščių, maksimaliam raumenų augimui bei raumenų masės išsaugojimui laikantis dietos ar ilgų treniruočių metu. Šios aminorūgštys pagamintos iš aukštos kokybės, didelės biologinės vertės išrūgų baltymų, kas padeda užtikrinti optimalius rezultatus.

    Kaina 14,48 €

    Nėra sandėlyje

  3. Daily Vita-Min
    Daily Vita-Min
    Speciali vitaminų ir mineralų formulė su beta karotinu. Kiekvienoje tabletėje yra 28 pagrindinės maistinės medžiagos, ilgo pasisavinimo vitamino B grupė ir vitaminas C, plius 13 pagrindinių mineralų, tokie kaip chromas, selenis ir cinkas. Visos sudetinės medžiagos yra natūraliu bioflanoidų pagrindu. Sudėtyje nėra cukraus, krakmolo, druskos, konservantų ir dažiklių.

    Kaina 17,38 €

    Nėra sandėlyje

  4. Super Natural
    Super Natural
    Išsamūs tyrimai rodo, kad sportuojant tik aštuonios esminės aminorūgštys yra reikalingos baltymų sintezės skatinimui, o neesminės aminorūgštys nėra būtinos. Super Natural sudėtyje ir yra būtent šios aštuonios svarbiausios aminorūgštys. Be to, jos yra laisvos formos, kas užtikrina greitesnį jų pasisavinimą ir pristatyma į raumenis. Šiame aminorūgščių komplekse daugiausia yra leucino, kadagi ši aminorūgštis yra svarbiausia, nes ji kontroliuoja skeletinių raumenų baltymų sintezę, taip pat jis padeda raumenims atsistatyti ir apsaugo juos nuo irimo. Papildomas Leucino vartojimas yra rekomenduojamas net ir tuo atveju, jei bendras suvartojamų baltymų kiekis yra pakankamai didelis. Be to, sudėtyje BCAA yra moksliškai pagrįstu 2:1:1 sąntykiu (leucinas, izoleucinas, valinas).


    Kaina 17,38 €

    Nėra sandėlyje

  5. Soy Pro 910g vanilinis/braškinis
    Soy Pro 910g vanilinis/braškinis
    Soy Pro sukurtas vegetarams bei laktozės netoleruojantiems ar turintiems alergijas pienui žmonėms, kadangi šiame baltyme nėra nei pieno, nei gyvūlinės kilmės baltymų šaltinių. Sudėtyje yra daug išsišakojusios grandinės BCAA aminorūgščių, glutamino bei arginino. Soy Pro - tai didelės koncentracijos, aukštos kokybės, lengvai ir greitai virškinamų negyvūlinės kilmės baltymų šaltinis, turintis didelį kiekį svarbiausių aminorūgščių.

    Kaina nuo 18,83 €

    Nėra sandėlyje

  6. Creabose
    Creabose
    Kreatino monohidratas ir ribozė yra patys geriausi individualūs ląstelės didintojai ir energetikai. Tačiau sujungus šias dvi medžiagas buvo gautas dar geresnis sinerginis efektas. Vartojant Creabose raumenų ląstelės gaus pastiprinimą iš dviejų skirtingų medžiagų. Ribozės gebėjimas sustabdyti visišką ATF irimą raumenų ląstelėse, kai raumuo sunkiai dirba, sustiprina kreatino efektyvumą.

    Taigi, Creabose yra ypatingas anabolinių ingredientų junginys, skirtas maksimaliam liesos masės ir energijos didinimui.


    Kaina 19,69 €

    Nėra sandėlyje

  7. Hemo NO
    Hemo NO
    Baigiantis treniruotei jūs greičiausiai norite matyti du dalykus: maksimaliai „pripumpuotus“ raumenis ir jausti karštą kraują tekanti venomis. Be abejo, jums patiktų jei tas pojūtis išliktu kuo ilgiau - juk jūs ne tik galite matyti įspūdingus treniruotės rezultatus iš karto, bet ir, kas yra kur kas svarbiau, jausti, kaip jūsų raumenys yra aprūpinami deguonimi, maistingomis medžiagomis kas gerina raumenų atsigavimą po sunkios treniruotės.


    Kaina 19,98 €

    Nėra sandėlyje

  8. L-Glutamine
    L-Glutamine
    100% grynas L-glutaminas miltelių formoje
    Antikatabolinė, raumens ląstelės apimtį didinanti esminė aminorūgštis, stiprinanti imuninę sistemą ir padedanti atstatyti gilkogeno lygį. Ypač reikalinga intensyvių treniruočių ar fizinio darbo metu. Be to, glutamino reikia ne tik raumenims, bet ir žarnynui bei imuninei sistemai, kuri naudoją šią aminorūgštį kaip energijos šaltinį.

    Kaina 21,95 €

    Nėra sandėlyje

  9. Tribu-X
    Tribu-X
    Tyrimai parodė, kad steroidinis saponinas, iš dalies ir protodioskinas, yra atsakingi už tribulus farmakologinį veiksmingumą. Tribu – X skatina liutenizuojančio hormono (LH) gamybą, kuris savo ruožtu stimuliuoja testosterono gamybą.

    Kaina 22,88 €

    Nėra sandėlyje

  10. Scitec Mega Arginine
    Scitec Mega Arginine
    Argininas kapsulių formoje. Pakuotėje 120 kapsulių.

    Kaina 22,90 €

    Nėra sandėlyje

  11. Protein Delite 500g/1000g/4000g
    Protein Delite 500g/1000g/4000g
    Modernėjant visuomenei dėl laiko stokos ir padidėjusio streso labiausiai nukenčia žmogaus sveikata, blogėja mitybos įpročiai, vis mažiau laiko lieka mankštai. Todėl nenuostabu, kad vis daugiau žmonių nutunka, turi aukštą kraujo spaudimą, todėl daugėja širdies sutrikimų ir infarktų. Nepaisant to, žmonės labai nenoriai atsisako skanaus maisto, ypač saldumynų.

    Kaina nuo 24,62 €

    Nėra sandėlyje

  12. Mass 20 1750 g/4086 g
    Mass 20 1750 g/4086 g
    Mass 20 – tai mažai kalorijų turintis masės didinimo produktas, padedantis užsiauginti grynus raumenis per trumpą laiką be tūkstančių nepageidautinų kalorijų. Šis produktas yra idealus visiems, užsiimantiems bet kokia sportine veikla ar norintiems atkurti raumenų masę po traumų ar fizinio išsekimo. Mass 20 turi unikalų proteino mišinį vadinamą Promax, turintį išrūgų proteino koncentrato ir kviečių proteino hidrolizato, kuriame ypač gausu glutamino (svarbiausia kultūrizmui) aminorūgšties. Skirtingai nei Volumass 10, Mass 20 turi didesnį kiekį baltymų. Kiekvienoje porcijoje (50 g) yra 10 gramų Promax proteino mišinio, tai daro šią formulę efektyvesnę, auginant raumenų masę be riebalų. Mass 20 praturtintas svarbiausiais vitaminais bei mineralais ir yra tiksliai subalansuotas, kad padėtų gerinti jūsų rezultatus.


    Kaina nuo 25,78 €

    Nėra sandėlyje

Prekės nuo 13 iki 24 iš35

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka