Sveiki, Jūs patekote į specializuotą sporto prekių parduotuvę 4sport.lt

4sport.lt

Maisto papildai

Maisto papildai, proteinas, vitaminai vyrams ir moterims, papildai lieknėjimui, sanariams ir kiti maisto papildai internetu.

Prekės nuo 25 iki 35 iš35

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka
  1. Scitec T-360
    Scitec T-360
    Testopump sudėtyje yra keleta ingredientų, kurie didina testosterono lygi bei seksualinį pajėgumą. Tribulus terestris (liet. gulsčioji ragužė) skatina liuteinizuojančio hormono (LH) gamybą, kuris savo ruožtu stimuliuoja jūsų pačių testosterono gamybą...

    Kaina 25,78 €

    Nėra sandėlyje

  2. Adipokill
    Adipokill
    Adipokill - tai unikali riebalų deginimo formulė, kuri ne tik padeda deginti riebalus, bet ir mažina apetitą, pakelia nuotaiką, suteikia energijos, padeda pašalinti poodinį vandenį ir t.t. Adipokill sudėtyje yra daugybė veiksmingų medžiagų, kurios padės siekti užsibrėžto tikslo, be to, kad šios medžiagos dar geriau veiktų, kad organizmas dar geriau jas įsisavintų, į šią unikalią formulę įtrauktas ir BioPerinas® ir baltojo gluosnio žievė.

    Pakuotė: 108 kapsulės.

    Kaina 26,36 €

    Nėra sandėlyje

  3. Myo Mas Gain vanilinis/šokoladinis
    Myo Mas Gain vanilinis/šokoladinis
    MyoMax® Gain skirtas aktyviems žmonėms, kuriems reikia daugiau maistinių medžiagų, kad galėtų palaikyti didesnę raumenų masę arba pasiekti aukštesnį energijos lygį. MyoMax® Gain visiškai išbaigtos ir lengvai paruošiamos maisto medžiagos, skirtos raumenims...

    Kaina nuo 27,22 €

    Nėra sandėlyje

  4. Pro Mix vanilinis/braškinis/šokoladinis
    Pro Mix vanilinis/braškinis/šokoladinis
    Pro Mix - tai trijų rūšių baltymų mišinys, kurio sudėtyje yra išrūgų baltymų koncentratas, kazeinas ir sojų baltymų izoliatas. Šie baltymai virškinami skirtingu greičiu ir turi skirtingas aminorūgščių sudėtis, taigi, sujungus jas gauname puikiai subalansuotą baltymų formulę. Pro Mix tinka ir raumenų auginimo, ir dietos laikymosi atvejais.


    Kaina nuo 27,51 €

    Nėra sandėlyje

  5. Volumass 35 1200g/2950g
    Volumass 35 1200g/2950g
    Volumass 35 sukurtas atletams, kuriems reikia daugiau maistinių medžiagų dėl jų didesnės raumenų masės ir/ arba aukštesnio treniruočių lygio. Tai visiškai išbaigtos ir lengvai paruošiamos maisto medžiagos, skirtos raumenims. Volumass 35 yra kreatino (2,5 g), taip pat aukštos kokybės baltymo bei didelės energetinės vertės kalorijų. Siekiant didinti raumenų masę proteinas ir angliavandeniai vienodai svarbūs suteikiant energiją bei padedant kurti anabolinį procesą...

    Kaina nuo 28,67 €

    Nėra sandėlyje

  6. Revex-16
    Revex-16
    “REVEX-16” - tai unikali veiksmingų medžiagų formulė, kurios sudėtyje yra net 16 veiksmingų ingredientų. Šiame produkte yra ne tik tokie ingredientai, kaip: Kambodžos garcinijos ekstraktas, karčiavaisis citrinmedis, žalios arbatos ekstraktas, paprastoji kiaulpienė, kofeinas ar juodojo pipiro ekstraktas, kurie įprastai yra naudojami svoriui mažinti skirtuose produktuose, bet ir chromas, kuris yra svarbus normaliai pagrindinių maistinių medžiagų apykaitai bei padeda palaikyti normalią gliukozės koncentraciją kraujyje.

    Pakuotė: 108 kapsulės.

    Kaina 28,67 €

    Nėra sandėlyje

  7. 100% Whey Isolate 700 g/2000 g/4000 g
    100% Whey Isolate 700 g/2000 g/4000 g
    Mūsų, 100 % pieno išrūgų izoliatų proteinas buvo sukurtas siekiant dviejų tikslų: pagaminti pačios aukščiausios koncentracijos ir gero skonio baltymą bei pateikti baltymų formulę, kuri greičiausiai ir daugiausiai papildytų raumenis aminorūgštimis ir tokiu būdu turėtų didžiausią anabolinį efektą. Proteinas, sudarytas iš 100 % išrūgų izoliatų, turi unikalią aminorūgščių pasisavinimo savybę – išrūgų peptidai yra aktyviai transportuojami į kraują ir keliauja tiesiai į raumenis. Greitesnis ir geresnis aminorūgščių pasisavinimas reiškia greitesnį raumenų augimą.

    Kaina nuo 28,67 €

    Nėra sandėlyje

  8. 100% Whey Protein Professional 920/2350g
    100% Whey Protein Professional 920/2350g
    100% Whey Protein Professional - tai aukščiausios kokybės ultrafiltruotas išrūgų baltymų koncentratas, turintis didelę biologinę vertę. Išrūgų baltymas turi geresnį aminorūgščių spektrą (sudėtyje yra 47,5% anabolinių aminorūgščių - BCAA, arginino, glutamino ir tirozino) bei didesnę (25%) BCAA (leucinas, izoleucinas, valinas) koncentraciją nei bet kuris kitas baltymų šaltinis. Šis baltymas padeda palaikyti imuninę sistemą. 100% Whey Protein Professional yra praturtintas L-glutaminu, o pačio produkto sudėtyje yra mažai laktozės ir nėra aspartamo. Be to, sudėtyje yra ir virškinimo enzimų, kurie padės maksimaliai pasisavinti baltymus ir juos panaudoti jūsų kūno statybai.



    Kaina nuo 33,31 €

    Nėra sandėlyje

  9. Myo Max Professional cinamono-vanilinis/šokolado-kokosinis/braškinis
    Myo Max Professional cinamono-vanilinis/šokolado-kokosinis/braškinis
    MyoMax® Professional sudėtyje yra 40 gramų aukščiausios kokybės šalto perdirbimo ultrafiltruoto išrūgų proteino koncentrato ir mikrofiltravimu išdenatūruotų išrūgų proteino izoliatų (CFM® WPI). Taip pat papildomai įdėta 9 gramai aminorūgščių. Todėl viena porcija iš viso turi 49 gramus baltymų ir aminorūgščių, kurie aprūpina azotu žmogaus raumenis.

    MyoMax® Professional viena porcija turi daugiau kaip 12 gramų išsišakojusių aminorūgščių (BCAA: leucino, izoleucino ir valino). Tai pačios pirmosios aminorūgštys, kurios sunaudojamos organizmo intensyviai besitreniruojant. Be to, jų sudėtyje esantis aminogenas turi enzimų formulę, kuri padidina aminorūgščių absorbavimo tempus bei efektyvumą, greitina medžiagų apykaitą bei baltymų pasisavinimą.


    Kaina nuo 43,15 €

    Nėra sandėlyje

  10. Jumbo 2860 g/4400 g/8800 g
    Jumbo 2860 g/4400 g/8800 g
    JUMBO reiškia DIDELIS! JUMBO reiškia STIPRUS! Visi ieško stebuklingos tabletės ir ignoruoja esminį faktą, kad nėra nieko galingesnio nei pastovus reikalingų kalorijų vartojimas teisingu santykiu.

    Kaina nuo 46,05 €

    Nėra sandėlyje

  11. Myo Max 4540 g vanilinis/šokoladinis/avietinis
    Myo Max 4540 g vanilinis/šokoladinis/avietinis
    MyoMax® sudėtyje yra 40 gramų aukščiausios kokybės šalto perdirbimo ultrafiltruoto išrūgų proteino koncentrato ir mikrofiltravimu išdenatūruotų išrūgų proteino izoliatų (CFM® WPI). Taip pat papildomai įdėta 9 gramai aminorūgščių. Todėl viena porcija iš viso turi 49 gramus baltymų ir aminorūgščių, kurie aprūpina azotu žmogaus raumenis.

    MyoMax® viena porcija turi daugiau kaip 12 gramų išsišakojusių aminorūgščių (BCAA: leucino, izoleucino ir valino). Tai pačios pirmosios aminorūgštys, kurios sunaudojamos organizmo intensyviai besitreniruojant. Be to, jų sudėtyje esantis aminogenas turi enzimų formulę, kuri padidina aminorūgščių absorbavimo tempus bei efektyvumą, greitina medžiagų apykaitą bei baltymų pasisavinimą.

    Kaina nuo 109,77 €

    Nėra sandėlyje

Prekės nuo 25 iki 35 iš35

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka