Sveiki, Jūs patekote į specializuotą sporto prekių parduotuvę 4sport.lt

4sport.lt

BCAA 2250

Trumpas aprašymas

Tai nepakeičiamosios aminorūgštys – leucinas izoleucinas ir valinas, kurių organizmas pats negamina ir privalo pakankamai gauti su maistu. Pakuotėje 100 tab.

Prekės kodas: SN/8-VitL126

Kaina 19,40 €

Sign up to get notified when this product is back in stock

BCAA 2250

Norėdami padidinti - paspauskite du kartus

Mažinti
Didinti
Tai nepakeičiamosios aminorūgštys – leucinas izoleucinas ir valinas, kurių organizmas pats negamina ir privalo pakankamai gauti su maistu. BCAA yra mioglobino, svarbiausio žmogaus raumenų baltymo, sudedamoji dalis. Mioglobinas kaupia deguonį, ofizinio kūvio metu aprūpina visą raumenų sistemą. Raumenims dirbant juose mažėja energijos teikiančių medžiagų ir BCAA, o jų trūkstant galvos smegenyse aktyvėja seratonino sintezė. Pastorojo koncentracija sukelia nuovargio ir slopinimo pojūtį. Nustatyta, kad esant pakankamam BCAA kiekiui, mažėja seratonino gamyba, todėl intensyvaus ir ilgalaikio fizinio krūvio metu žmogus nebejaučia nuovargio, mieguistumo. Be to, jos turi ir antikatabolinį poveikį, nes apsaugo kitų aminorūgščių suskaidymą raumenyse. Išsekus glikogeno atsargoms, jos pirmiausiai naudojamos energijos reikmėms, taigi atlieka raumenų "sargo" vaidmenį. Svarbi savybė yra ta, kad sumažina centrinės nervų sistemos nuovargį, reguliuodamos amino rūgšties triptofano patekimą į smegenis.
Naudojimas 3 tabletės per dieną, vieną valandą prieš valgį ar prieš treniruotę.
Sudėtis aminorūgštys, išrūgų baltymas, di-kalcio fosfatas, sterinė rūgštis, magnio steratas.
Maistinė ir energetinė vertė Maistinė vertė 1 tabletėje Energinė vertė 13.6 kJ 3.2 kcal Baltymai 0.8 mg Angliavandeniai 0 mg Riebalai 0 mg Viena tabletė 800 mg : L-Leucinas 325 mg L-Izoliaucinas 275 mg L-Valinas 150 mg L-Alaninas 25 mg L-Glicinas 25 mg
Gamintojas VitaLIFE
Prekės kodas SN/8-VitL126
Pristatymas 3-5d.d.
3 tabletės per dieną, vieną valandą prieš valgį ar prieš treniruotę.