Sveiki, Jūs patekote į specializuotą sporto prekių parduotuvę 4sport.lt

4sport.lt

Kiti produktai

Kiti produktai

Prekės nuo 37 iki 48 iš69

puslapyje
Puslapis:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka
  1. Reishi + Acerola
    Reishi + Acerola
    Skirtas visapusiškai organizmo apsaugai, greitesniam gijimui po traumų ar operacijų, esant dideliam fiziniam ir emociniam stresui, padeda greičiau atsigauti po pervargimų, gerina imuniteta.

    Kaina 17,38 €

    Nėra sandėlyje

  2. Tribulus
    Tribulus
    Terrestris Tribulus Super Caps yra augalinės kilmės testosterono lygio didinimo papildas. TRIBULUS caps yra testuotas laboratorijose. Pakuotėje 100 kapsulių.

    Kaina 17,96 €

    Nėra sandėlyje

  3. Mens ArginMax
    Mens ArginMax
    Aukščiausios kokybės maisto papildas vyrams. Sukurtas lytinei sveikatai palaikyti. Pakuotėje 90 tablečių

    Kaina 17,96 €

    Nėra sandėlyje

  4. Inosine
    Inosine
    Inozino papildai padidina deguonies patekimą į raumens audinį, kas įtakoja efektyvesnį raumenų darbą ir aukštesnę treniruočių kokybę. Ištvermės sportui svarbu ir tai, kad inozinas stabdo pieno rūgšties susidarymą. Šis papildas labiausiai rekomenduojamas ištvermės ir jėgos-ištvermės sportui. Be to, kad ši natūrali medžiaga gali padidinti organizmo galimybę pernešti deguonį nepadidėjus kvėpavimo intensyvumui, dar ji labai svarbi vienam iš pagrindinių energijos šaltinių - ATP susikūrimui.

    Kaina 17,96 €

    Nėra sandėlyje

  5. Womens ArginMax
    Womens ArginMax
    Aukščiausios kokybės maisto papildas moterims. Sukurtas palaikyti lytinę sveikatą. Pakuotėje 90 tablečių

    Kaina 18,83 €

    Nėra sandėlyje

  6. OMEGA 3.6.9
    OMEGA 3.6.9
    Omega 3.6.9 sudarytas iš nesočiųjų riebalų rūgščių, sėmenų, agurklių ir žuvų taukų. Pakuotėje 90 kapsulių

    Kaina 18,83 €

    Nėra sandėlyje

  7. Memopol Plus
    Memopol Plus
    Naudojama kaip profilaktinė priemonė smegenų kraujagyslių geram funkcionavimui užtikrinti. Naudoti esant išsiblaškymui, pablogėjus atminčiai. Sudedamosios medžiagos išskirtinai natūralios, todėl ypač tinkamas produktas pagyvenusiems ir senyvo amžiaus žmonėms, kurių organizme gausu naudojamų vaistų. Stiprina centrinę nervų sistemą.

    Kaina 18,83 €

    Nėra sandėlyje

  8. AAKG-1000
    AAKG-1000
    Padeda išlaikyti kraujagyslių tonusą. Pakuotėje 100 kapsulių.

    Kaina 18,83 €

    Nėra sandėlyje

  9. Tribulus PRO
    Tribulus PRO
    Rytų Europoje jau seniai žinoma apie „slaptą“ gerai veikiantį papildą. Pagalvokite, pavyzdžiui, apie androstedioną. Tai buvo gerai saugoma paslaptis daugiau kaip 30 metų. To augalo pavadinimas – gulsčioji ragužė (tribulus terrestris). Natūraliai augantis Bulgarijoje, šis augalas turi fitocheminių elementų, naudingų kiekvienam kultūristui ar jėgos sporto atletui. Kas tai per fitocheminiai elementai? Steroidiniai saponinai. Šie steroidiniai saponinai, esantys gulsčiojoje ragužėje (tribulus terrestris), padėjo pasaulinio lygio Bulgarų sunkumų kilnotojams siekti pasaulio rekordų. Tyrimais Europoje įrodyta, kad gulsčioji ragužė (tribulus terrestris) gali padidinti testosterono gamybą iki 30 % jau per 5 dienas. Mokslininkai tiki, kad gulsčiosios ragužės (tribulus terrestris) steroidiniai saponinai turi stimuliuojantį efektą liuteinizuojančiam hormonui (LH), kuris lemia testosterono gamybą.

    Kaina 18,90 €

    Nėra sandėlyje

  10. Tribulon
    Tribulon
    TRIBULON tai stipriai sukoncentruotas Tribulus Terestris, kuris stimuliuoja anabolinio hormono gamybą - testosteroną. Pakuotėje 120 kapsulių.

    Kaina 19,40 €

    Nėra sandėlyje

  11. BIOTECH TRIBULUS MAXIMUS
    BIOTECH TRIBULUS MAXIMUS
    Tribulus Maximus sudėtyje yra 1500 mg gryno gulsčiosios ragužės ekstrakto (lot. Tribulus terrestris) vienoje tabletėje. Tribulus Terrestris gan plačiai paplitęs sunkumus kilnojančių atletų tarpe. Tik nedaugelis produktų, esančių rinkoje, gali lygintis su Tribulus Maximus efektyvumu.

    Kaina 19,50 €

    Nėra sandėlyje

  12. Hemo NO
    Hemo NO
    Baigiantis treniruotei jūs greičiausiai norite matyti du dalykus: maksimaliai „pripumpuotus“ raumenis ir jausti karštą kraują tekanti venomis. Be abejo, jums patiktų jei tas pojūtis išliktu kuo ilgiau - juk jūs ne tik galite matyti įspūdingus treniruotės rezultatus iš karto, bet ir, kas yra kur kas svarbiau, jausti, kaip jūsų raumenys yra aprūpinami deguonimi, maistingomis medžiagomis kas gerina raumenų atsigavimą po sunkios treniruotės.


    Kaina 19,98 €

    Nėra sandėlyje

Prekės nuo 37 iki 48 iš69

puslapyje
Puslapis:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka