Sveiki, Jūs patekote į specializuotą sporto prekių parduotuvę 4sport.lt

4sport.lt

Maisto papildai

Maisto papildai, proteinas, vitaminai vyrams ir moterims, papildai lieknėjimui, sanariams ir kiti maisto papildai internetu.

Prekės nuo 25 iki 36 iš69

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka
  1. Lactase
    Lactase
    Pienas – labai vertingas maisto produktas, turintis visų organizmui reikalingų maisto ir biologiškai aktyvių medžiagų. Deja, kad ir kaip naudingi mūsų organizmui bebūtų pieno produktai, ne visi žmonės gali juos vartoti. Kai organizmas gamina per mažą pieną skaidančio fermento kiekį, tada skatinamas bakterijų, kurios savo ruožtu sukelia tokius simptomus, kaip skrandžio skausmai, spazmai, viduriavimas, pilvo pūtimas, dauginimąsi. Taip nutinka žmonėms, kurių organizme trūksta fermento laktazės, skaldančio pieno cukrų, arba šis fermentas yra nepakankamai veiklus. Maisto papildas LAKTAZĖ padeda geriau virškinti pieno produktus, nėra vaistas ir yra visiškai saugus. Jį galima vartoti jau nuo 4 metų. Produktas LAKTAZĖ skirtas tiems, kurių organizmas netoleruoja pieno produktų. Pagerina betkokio baltyminio kokteilio pasisavinimą.

    Kaina 13,03 €

    Nėra sandėlyje

  2. Panax Reale Plus
    Panax Reale Plus
    Sudėtis: vanduo, fruktozė, ženšenis 1000mg, mėlynių sultys 500mg, bičių pienelis 500mg, greipfrutų aromatas, kolos riešutas 200mg, vitaminas E (acetatas) 10mg, konservantai: kalio sorbatas, cinko gliukonatas 4mg.

    Priklauso nesenėjimo programos papildų grupei (antiaging), didina bendrą organizmo energetinį potencialą lastelių lygyje, skatina hemoglobino gamybą, deguonies pristatymą į lasteles, turi antioksidacinį poveikį, valo kraują, skatina širdies ir kraujagyslių veiklą, stiprina imunitetą, geriną smegenų darbą, padeda atsigauti po fizinio ir psichoemocinio streso.

    Kaina 13,03 €

    Nėra sandėlyje

  3. ZMA Caps 30 kaps/120 kaps.
    ZMA Caps 30 kaps/120 kaps.
    Unikali nesteroidinė mineralų formulė, susidedanti iš aukštos biologinės vertės magnio ir cinko.

    Kaina nuo 13,03 €

    Nėra sandėlyje

  4. Myrtirutin
    Myrtirutin
    Sudėtis: vanduo, fruktozė, mėlynių ekstraktas 1200mg (atitinka 6000mg mėlynių sulčių), raudonas vynas 500mg, pelžiedė (Ruscus aculeatus) 200mg, rutinas 200mg, bioflavanoidai 50mg, camu-camu vaisius 10mg, konservantai: kalio sorbatas.

    Įpatingai efektyviai stiprina kapiliarus ir kraujo indus, mažina kraujo spaudimą, gerina kraujo pritekėjimą į plaštakas ir pėdas (puikiai tinka tiems kam nuolat šala galūnės), valo kraują, veikia kaip antioksidantas, padeda esant lėtiniam venų nepakankamumui (veikia kaip venotonikas), edemai, naktiniam mėšlungiui. Pagamintas išskirtinai iš natūralių produktų.


    Kaina 13,50 €

    Nėra sandėlyje

  5. Sterol Complex
    Sterol Complex
    Jis skirtas sportininkams, kurie nori padidinti raumenų apimtis, ištvermę ir jėgą. Skirtas rimtoms treniruočių programoms. Pakuotėje 60 tablečių

    Kaina 13,61 €

    Nėra sandėlyje

  6. Regener raudonoji gaiva/obuolinis
    Regener raudonoji gaiva/obuolinis
    Regener – šiuolaikinis, unikalus atsigavimo po fizinio krūvio produktas. Formulė skirta po fizinio krūvio (daugiausiai po ištvermės ir greičio-ištvermės veiklos) išsekusiam organizmui atstatyti. Tai efektyviai funkcionuojančių medžiagų kombinacija ir jų santykis su vitaminais, mineralais bei paprastais ir sudėtiniais sacharidais (optimalus angliavandenių kompleksas) padeda atstatyti energijos išteklius žmogaus organizme. Be to, Regener veikia ir kaip pirmoji pagalba pašalinant raumenų masės nykimo ir mažėjimo procesą po kiekvieno fizinio krūvio. Formulė garantuoja greitą atstatymo proceso bei kūno perjungimą į anabolinę fazę.

    Kaina nuo 13,61 €

    Nėra sandėlyje

  7. Juniorpol
    Juniorpol
    Papildas skirtas vaikams ir paaugliams. Tai natūralių produktų mišinys, skirtas imuniteto didinimui bei benrdos fizinės ir psichologinės (daug besimokantiems, pervargstantiems) būklės gerinimui. Tinka vaikams nuo 7 metų.

    Kaina 14,19 €

    Nėra sandėlyje

  8. ACTIV O2
    ACTIV O2
    Activ 02 tinka ištvermės sporto šakų atstovams, žmonėms kenčiantiems nuo mažakraujystės, norint pakelti darbingumą. Puikiai tinka moterims menstruacijų metu bei vaikams nuo 9 metų (jame nėra sintetinių priedų ir per didelių sudedamųjų dalių dozių). Tinka esant fiziniam pervargimui (naudoti kartu su „Yinvita“, „Jelly plus“ ar „Panax Reale“). Produktas natūralus, tinka visiems, vertinantiems efektyvumą ir kokybę.

    Kaina 14,48 €

    Nėra sandėlyje

  9. HMB 1000
    HMB 1000
    Kadangi HMB yra anti-katabolikas, jis mažina raumenyse esančių baltymų skaidimą sunkių jėgos treniruočių metu. Pakuotėje 180 tablečių.

    Kaina 15,35 €

    Nėra sandėlyje

  10. Yinvita
    Yinvita
    Sudėtis: vanduo, fruktozė, šeivamedžio uogų sultys 500mg, propolis 500mg, ženšenis 500mg, žalios arbatos ekstraktas 500mg, Šiitake 300mg, čiobrelis 200mg...

    Ypatingos sudėties natūralus produktas. Daugkartinai padidina organizmo lastelių energetiką, padeda iš lastelių pašalinti susikaupusias nuodingas medžiagas, skatina visų organų sveiką funkcionavimą esant ypač intensiviam fiziniam ir protiniam aktyvumui, mažina žalingą streso poveikį...

    Kaina 16,50 €

    Nėra sandėlyje

  11. Inosin Caps 500 mg
    Inosin Caps 500 mg
    Inosin Caps tai produktas, kuris yra išgautas iš hypoksantino ir ribozės. Pakuotėje 100 kapsulių

    Kaina 17,09 €

    Nėra sandėlyje

  12. HMB 500 mg 100kaps/270kaps.
    HMB 500 mg 100kaps/270kaps.
    Tai vienas geriausių antikatabolinių produktų. HMB caps yra testuotas laboratorijose.

    Kaina nuo 17,38 €

    Nėra sandėlyje

Prekės nuo 25 iki 36 iš69

puslapyje
Puslapis:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sąrašas  Tinklelis 

Mažėjančia tvarka